Afbeelding
Foto Unsplash

Welke vloertegels zijn dit jaar populair?

Partnercontent

De vloer van een kamer, of het nu een grote kamer is of een kleine kamer, kan een belangrijke indruk maken. De vloer legt de basis en bepaalt de sfeer voor de ruimte. In het algemeen wil je dat de badkamer aantrekkelijk, modieus, en praktisch is in termen van zowel netheid als bescherming.

Omdat het leggen van een nieuwe vloer je veel kan kosten, doen de meesten van ons het niet zo vaak. Ook is het van essentieel belang tegels te kopen die niet alleen je esthetische gevoel aanspreken, maar ook een lange levensduur hebben. 

Houtlook tegels zijn populair

Keramische tegelvloeren werden vroeger gemaakt om op een steen te lijken. Tegels, daarentegen, zijn door de jaren heen veranderd om als stijlvolle en hippe vloerbedekking te lijken. Deze vloertegels worden steeds populairder en het gebruik van natuurlijke houttinten zal toenemen. Verschillende fabrikanten nemen de elegante trend over om houten vloerpatronen na te bootsen.

Met houtlook tegelvloeren kun je een gevoel van warmte in je huis brengen. Het helpt ook de woning eigentijdser en luxer te laten lijken. Je hoeft je minder zorgen te maken over je hardhouten vloer, want de tegels zijn duurzamer dan de echte. De markt wordt overspoeld met een verscheidenheid aan houtlook tegelvloeren. Elke soort heeft een eigen persoonlijkheid en flair. De textuur en het uitzicht van elk ontwerp onderscheiden het van de rest.

Marmer-achtige tegels

Je kunt je moeilijk een huis zonder marmeren vloeren voorstellen. Het materiaal is al eeuwenlang een populaire keuze voor schone, mooie, en stijlvolle vloeren. Maar het is prijzig en verbonden met verfijning en een gevoel van rijkdom. Het gebruik van marmerlook tegels kan je geld besparen en tegelijk je woning een voortreffelijke aanblik geven.

Je krijgt het beste van twee werelden met deze tegels, die minder duur zijn maar duurzamer en ruim verkrijgbaar. Je badkamer verbouwen met marmeren tegels is een klassieke keuze vanwege de tijdloze aantrekkingskracht van het materiaal.

advertentie
advertentie