Afbeelding
comfyballs.nl

Alles over herenondergoed

Partnercontent

Mannen dragen over het algemeen vaak heren boxershorts, bij vrouwen zijn dit meestal strings, slips of dames boxer shorts. Over het algemeen draagt iedereen ondergoed en het is daarom ook belangrijk dat het ondergoed comfortabel is. Iedere onderbroek wordt uiteraard anders gemaakt en er worden ook een variatie aan stoffen gebruikt voor de productie. Je hebt bijvoorbeeld katoen, viscose, satijn, zijde, kant en ook synthetische stoffen. Meestal maakt het men niet uit van welke stof zijn of haar ondergoed gemaakt is als het maar comfortabel zit. Vaak zijn mannen niet kieskeurig in het uitkiezen van onderbroeken, vrouwen daarentegen zijn daar iets kieskeuriger in. Je hebt namelijk veel verschillende soorten onderbroeken voor vrouwen en iedere gelegenheid vraagt voor setje.

Vinden wij duurzaamheid belangrijk?

Doordat wij als land ook steeds meer aan het verduurzamen zijn wordt er nu steeds meer aandacht besteed bij het aanschaffen van kleding artikelen. Zo zijn wol en zijde niet duurzaam en zijn polyester en bioplastic wel duurzaam. Tijdens de productie met katoen wordt er veel water en mest gebruikt, dit maakt katoen daarom niet duurzaam, waarbij gerecycled katoen wel weer duurzaam is. Bij verduurzaming zijn er ook een hoop andere dingen die je kunt doen, zoals verspilling van water tegengaan, energie besparen en het openbaar vervoer nemen. Kledingartikelen zijn daarin een goed uitgangspunt om mee te beginnen en daarmee bewust bezig te zijn met een duurzame wereld.

Door de politiek wordt er eindelijk ook meer aan verduurzaming uitgegeven. Nederland loopt voor op een hoop andere landen op dat gebied en dat is uiteraard positief. De aandacht en informatie die onder andere in de media verstrekt wordt, is van groot belang om onze progressieve doelen te behalen. Iedereen zal hier zijn of haar steentje aan moeten bijdragen, het is daarom ook goed om te zien dat de meeste mensen hier al op letten.

advertentie