Makelaar Prins knapt nu op, geen sloop

12 jun, 16:00 Overig Caspar Huurdeman
Makelaar Prins aan de Eemnesserweg.
Makelaar Prins aan de Eemnesserweg.

BAARN Wat staat daar toch te gebeuren achter het makelaarskantoor en naast de Aldi, vroegen buurtbewoners van het Laanplein zich af. Nou, daar komt een dubbele garage met dakterras. Willem en Els Prins maken een deel van hun bedrijfspand gereed om er zelf te gaan wonen.


Vorig jaar verkocht Prins na 46 jaar de makelaardij aan de Eemnesserweg aan makelaar Nijland, om er zelf voorlopig wel in te blijven werken. Hij had nog te veel plezier in zijn werk om er mee te stoppen.

Eerdere plannen om het pand te laten vervangen door nieuwbouw, gelijktijdig met de Kooijhoek, gingen van tafel. ,,We vonden het toch jammer om het pand te slopen”, vertelt Willem Prins. ,,En toen het laatste nieuwbouwplan naast ons er niet zo massaal uit zag, hebben we besloten het te laten staan en er zelf te gaan wonen. Het pand heeft ook een verhaal, mijn moeder heeft er 25 jaar gewoond “

De gehele bovenverdieping wordt nu gerenoveerd en een stukje uitgebouwd. Alles wordt daarbij energievriendelijk: gasloos en er komen zonnepanelen.

Aan de ..

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.