De bijeenkomsten worden gehouden in De Schaapskooi.
De bijeenkomsten worden gehouden in De Schaapskooi. De Schaapskooi, Soest

Zin in Eemland

10 mei 2021 om 16:43 Overig

BAARN Susanne van der Sluijs en Evelijne Swinkels-Braaksma, beiden Remonstrants predikant, zullen vanaf deze meimaand een breed scala aan activiteiten met een spiritueel en verdiepend karakter gaan aanbieden in de regio Eemland onder de naam ‘Zin in Eemland’. Dit vanuit de overtuiging dat er in de samenleving een grote, dringende en blijvende behoefte is aan zingeving en bezinning, buiten de gebaande kerkelijke wegen om. Deze activiteiten zullen daarom los van denominaties worden georganiseerd. Te denken valt aan meditatieve momenten met tekst en muziek, gesprekskringen, lezingen, bezinnende wandelingen, individuele geloofsgesprekken, samenzangbijeenkomsten.

De bijeenkomsten zullen de komende tijd eenmaal per maand op zaterdag van 16.00 tot 17.30 uur gehouden worden. Bij succes zal de frequentie van de bijeenkomsten worden opgehoogd naar tweemaal per maand. De eerste bijeenkomst zal zijn op 15 mei, met als thema: ‘Een nieuwe lente, een nieuw geluid’. Volgende data: 12 juni, 10 juli, 14 augustus, 4 september, 9 oktober.

De bijeenkomsten worden gehouden in ‘De Schaapskooi’, gelegen tussen Soest en Amersfoort. Deze locatie is onderdeel van zorgboerderij ‘De Stoethoeve’, een prachtige plek, met gratis parkeergelegenheid, aan de rand van het bos, voorzien van alle faciliteiten, waar men coronaproof kan samenkomen. Het adres van De Schaapskooi is Birkstraat 131, 3768 HE Soest

Voorlopig zal, om de onkosten te dekken, een vrijwillige bijdrage worden gevraagd per bijeenkomst. In de toekomst wordt dit hopelijk een vaste bijdrage van de deelnemers.

Voor meer informatie of opgave (i.v.m beperkingen): evelijnebraaksma@hotmail.nl

www.stoethoeve.nl

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie