Onderzoek naar afval in centrum

23 jun, 08:32 Natuur en milieu Hans Veltmeijer
De huidige afvalbakken zijn niet praktisch en snel vol.
De huidige afvalbakken zijn niet praktisch en snel vol.

BAARN Naar aanleiding van een aanhoudende stroom klachten van winkeliers en inwoners en publicaties in de pers, is de gemeente Baarn een onderzoek gestart naar de afvalsituatie in het winkelcentrum. Ook de stank op het parkeerterrein aan de Laanstraat wordt daarin meegenomen.

Vrijwel continu volle afvalbakken in de Laanstraat en veel rommel op de straat als gevolg daarvan. Het is winkeliers en publiek een doorn in het oog. Winkeliersvereniging Centrum Baarn trok vorig jaar al verschillende malen aan de bel hierover bij het gemeentehuis, ver voor het coronavirus ons land bereikte. De capaciteit is eenvoudigweg niet toereikend van de bakken, of er moet veel meer geleegd worden, vinden de ondernemers. Met de herinrichting van de Laanstraat..

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.