Vanaf dinsdag mogen meer bezoekers tegelijk hun afval wegbrengen.
Vanaf dinsdag mogen meer bezoekers tegelijk hun afval wegbrengen. Baarnsche Courant

Meer bezoekers tegelijk op terrein Recyclingstation

5 juni 2020 om 12:20 Natuur en milieu

BAARN Vanaf dinsdag 9 juni mogen er weer meer bezoekers tegelijk op het terrein van het Recyclingstation aan de Oude Amsterdamsestraatweg zijn dan afgelopen maanden het geval was. Ook de aan- en uitrijroute loopt vanaf dinsdag weer als vanouds via de Zandheuvelweg. Er worden geen verkeersregelaars meer ingezet. De route wordt ter plekke aangegeven met borden. De versoepeling is mogelijk omdat bezoekers beter gewend zijn aan het houden van voldoende afstand, zoals de corona-maatregelen voorschrijven. Uiteraard blijft het van groot belang dat bezoekers de aanwijzingen van personeel opvolgen en de maatregelen in acht nemen, waaronder het houden van 1,5 meter afstand.

In verband met de corona-maatregelen mochten de afgelopen maanden maximaal 5 bezoekers tegelijk op het terrein van het Recyclingstation zijn. Met name op piekmomenten ontstonden er soms rijen wachtenden op de aangepaste aanrijroutes en werden er verkeersregelaars ingezet.

Vanaf 9 juni is kunnen er maximaal 10 bezoekers tegelijk op het Recyclingstation zijn. Vanaf die datum wordt ook de oorspronkelijke aanrijroute vanaf de Zandheuvelweg – Oude Amsterdamsestraatweg weer in gebruik genomen en vervalt de tijdelijke route via de Oud-Eemnesserweg.

Na het storten van hun afval, worden bezoekers met borden weer via de oorspronkelijke aanrijroute naar de Zandheuvelweg geleid.

Christine Schut
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie