{
{"cameraType":"Wide","macroEnabled":false,"qualityMode":3,"deviceTilt":-0.0090370933201651127,"customExposureMode":0,"extendedExposure":false,"whiteBalanceProgram":0,"cameraPosition":1,"focusMode":0} copyright BaarnDuurzaam

Klimaat in onze achtertuin

6 februari 2024 om 15:53 Natuur en milieu Deel je nieuws

Klimaat in onze achtertuin.  Hoe gaan we ons aanpassen en voorbereiden op de gevolgen van het veranderende klimaat? Wat te doen bij extreme hitte, droogte, regenval, verlies van biodiversiteit?

De stichting BaarnDuurzaam organiseert een bijeenkomst over dit vraagstuk, dat ook wel ‘klimaatadaptatie’ wordt genoemd, en heeft  Bart van den Hurk, klimaatwetenschapper, bereid gevonden hierover te spreken en met zijn gehoor het gesprek aan te gaan.

Bart van den Hurk is  o.a. covoorzitter van de werkgroep II van de Intergouvernementele Werkgroep inzake Klimaatverandering (IPCC).  Het IPCC is een organisatie van de Verenigde Naties om de risico’s van klimaatverandering te evalueren. 

De lezing is op dinsdag 27 februari a.s. om 20.00 uur. De inloop, met koffie of thee begint om 19.30 uur. In ZINN, Oude Utrechtseweg 4A in Baarn (3743 KN).  Je bent van harte welkom. Vrije toegang. Ook middelbare scholieren zijn welkom. Je kunt je aanmelden per e-mail: brievenbus@baarnduurzaam.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie