Afbeelding
Hydra Webp

Van Schubert tot Sinatra – Hydra Quartet speelt 2 april in Soest

18 maart 2023 om 18:18 Muziek Deel je nieuws

Op zondagmiddag 2 april speelt het Hydra String Quartet bij Concertpodium Soest. Het programma 2022-2023 van het Concertpodium Soest heet ‘Classic Cross-over’, omdat bij alle concerten klassieke muziek en andere stijlen elkaar raken. Dat geldt ook voor dit concert.

Het Nationaal Muziekinstrumentenfonds verzorgt jaarlijks een concert voor het Concertpodium Soest. Dit jaar treedt het Hydra Quartet op met mooie eigen impressies van (film)muziek. Het Hydra String Quartet staat bekend om zijn warme sound, meeslepende uitvoeringen en interessante concerttoelichtingen met een vleugje humor. Het kwartet, dat inmiddels veelvuldig optrad in binnen- en buitenland, speelt een romantisch programma met het geliefde Rosamunde-kwartet van Franz Schubert. Vervolgens reizen ze door de eeuwen heen en eindigt het kwartet met swingende muziek van zanglegende Frank Sinatra.

Bestuurslid Chris Pettersson vertelt: ‘Dit concert past weer uitstekend bij de wens om klassiek en andere muziekstijlen bij elkaar te brengen. Dit belooft weer een bijzondere meeslepende muzikale reis te worden.’

Op zondag 2 april 2023 is het concert van het Hydra String Quartet. Het concert is in De Rank (Voormalige Wilheminakerk) aan de Soesterbergsestraat 18 in Soest. Informatie over en kaartjes voor dit concert en de andere concerten zijn te koop via www.concertpodiumsoest.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie