Acht ‘koninklijke’ concerten; Ongewijzigd draaiboek voor lustrumeditie

29 jun, 13:31 Muziek Baarnsche Courant
Afbeelding

BAARN Twee keer gooide corona roet in het eten, maar de vijfde editie van de Royal Park Live concerten staat op het punt van beginnen.

Maanden was het paleis leeg en verlaten, nu lopen tientallen mensen in en uit. De manager van dienst probeert overzicht te houden. Vanavond moeten alle deuren weer op slot. Eerst moeten de vrachtwagens met extra toiletgebouwen echter nog worden afgeladen.

De bouwers van de podia weten wat hen te doen staat. Het draaiboek is nagenoeg ongewijzigd. Een podium pal voor het paleis met een levensgrote banner: ‘Koninklijk genieten’, in een halve cirkel er omheen een enorme zittribune. Vlak bij de poort het commandocentrum voor de hulpdiensten en in het bos naast de toegangsweg tientallen hekken die dienst gaan doen als tijdelijke fietsenstalling. 

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.