Baarnaar Thijs Luijer (13) naar finale Junior Songfestival

25 jun, 16:02 Mensen Privéfoto
Trotse Thijs Luijer toont zijn 'ticket' naar het Junior Songfestival.
Trotse Thijs Luijer toont zijn 'ticket' naar het Junior Songfestival.

BAARN De Baarnse Thijs Luijer is één van de kandidaten die naar de finale gaat van het Junior Songfestival 2022. Een lange reeks van strenge audities ging er aan vooraf. Maar eerst moet de leerling van Het Baarnsch Lyceum zijn toetsweek goed doorkomen. 

Dat met die toetsweek gaat wel lukken, meldt Thijs relaxed. Hij staat er goed voor. Alleen Frans is nog wel ‘een dingetje’ met al die woordjes om te leren. Maar liever dan al die proefwerken maken ging de scholier nu al van start met zijn musicalcarrière. Want zingen, dansen en acteren doet hij het allerliefst van alles. 

Vorige week kreeg de 13-jarige Baarnaar het bijzondere nieuws dat hij naar de finale mag van het Junior Songfestival. Op tv was te zien hoe de presentatoren hem live verrasten met het nieuws in de winkel van zijn vader onder de Eemborg. Daar hoorde een stralende Thijs dat hij één van de veertien kinderen is die naar de finale mag. ‘Super gaaf’ vindt hij het natuurlijk. 

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.