Kevin van den Berg en Manon Blaauw.
Kevin van den Berg en Manon Blaauw. Omroep Max

Kevin van den Berg presenteert live programma

17 augustus 2018 om 10:48 lokaal

BAARN De Baarnse presentator Kevin van den Berg gaat zondag 2 september een live talkshow verzorgen voor Omroep Max. De talkshow '#Aan Tafel' wordt verzorgd tijdens de Open Studio Dagen in de Dutch Media Week in Hilversum.

United, nationaal en internationaal leverancier van faciliteiten en diensten op het gebied van televisie en mediaproducties, verzorgt de live talkshow. Vanuit het decor van NPO 1-programma 'Groeten van MAX' in Studio 23 zal vier maal een live programma worden uitgezonden via YouTube en Facebook. Bezoekers zijn niet alleen welkom op de tribune, maar ook om plaats te nemen aan tafel.

Presentator Kevin van den Berg heeft plaats voor vier gasten per programma en biedt graag ruimte voor het verhaal van zijn gasten. Interessante feiten, uitgesproken meningen en emoties over uiteenlopende thema's die Hilversum en de rest van Nederland bezig houden, komen aan bod. Reporter Manon Blaauw doet live verslag vanaf het Media Park met een cameraploeg van United.

De studio is de hele dag toegankelijk voor bezoekers. Om 11.00 uur, 12.30 uur, 14.00 uur en 15.30 uur zijn de opnames van het praatprogramma. Iedereen is welkom, maar uiteraard geldt: vol is vol. Medewerkers van United laten zien hoe een tv-uitzending backstage in zijn werk gaat en laten bezoekers ook plaatsnemen achter de camera.

KANDIDATEN Voor het programma is United op zoek naar bijzonder mensen. Heb je een onovertroffen record op je naam staan, een bijzondere ontmoeting gehad met je idool, een onvoorstelbaar unieke hobby en dat kan worden ondersteund met een leuke foto en video? Mail dan beknopt jouw verhaal mét overtuigend beeldmateriaal naar redactie@openstudiodagen.nl. Doe dit zo snel mogelijk.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie