Afbeelding

Extra vertoning film Ticket to Paradise

22 november 2022 om 08:41 Film

BAARN Oscar®-winnaars George Clooney en Julia Roberts zijn weer samen te zien op het witte doek als exen met een gezamenlijke missie: hun smoorverliefde dochter ervan te weerhouden dezelfde fout te maken als zij ooit maakten. Er is een extra vertoning ingeroosterd in De Speeldoos. Ticket to Paradise is een romantische komedie over tweede kansen die verrassend kunnen uitpakken. 

Theater de Speeldoos programmeerde de film op maandag 14 november, welke in een recordtempo uitverkocht raakte. Daarom is er een extra vertoning gepland op woensdag 23 november.

Ticket to Paradise is een romcom zoals hij bedoeld is; met topacteurs, een heerlijke verhaallijn en een prachtige locatie, namelijk Bali. David (George Clooney) en Geogia (Julia Roberts) reizen af naar dit tropische eiland omdat hun dochter gaat trouwen met een zeewierboer.

De exen zien elkaar noodgedwongen weer na hun scheiding en besluiten samen te werken om hun dochter ervan te weerhouden dezelfde fout te maken als zij ooit maakten. Het is heerlijk genieten als de twee de spot met elkaar drijven en de hilarische situaties die ontstaan bij de uitvoering van hun plan.

De chemie tussen Roberts en Clooney spat van het scherm in Ticket to Paradise. Voor Julia Roberts was het twintig jaar geleden dat zij in een romcom schitterde. Nu maar hopen dat Ticket to Paradise smaakt naar meer. 

Voor meer informatie en kaarten kan men terecht op de website van het theater: speeldoosbaarn.nl.

Christine Schut
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie