Afbeelding
Baarnsche Courant

Na jaren van corona staat Baarn in de nazomer weer in het teken van Nazomers Genieten

Evenementen

BAARN Na twee lange coronajaren staat Baarn van 15 augustus tot en met 30 september weer in het teken van Nazomers Genieten. Er vinden verschillende evenementen plaats en iedereen kan kennis maken met de historische en hedendaagse allure van Baarn.

Natuur, cultuur, horeca en winkels. In Vorstelijk Baarn is altijd veel te zien, doen en beleven. In de nazomer staat weer een keur aan activiteiten op de agenda. Het programma van Nazomers Genieten in Vorstelijk Baarn zorgt voor een verlenging van het zomergevoel.

ACTIVITEITEN Er is voor iedereen wat te doen: struinen over de Trotsmarkt achter Kasteel Groeneveld, de Zomermarkt in Lage Vuursche of de boerenmarkt bij Hoeve Ravenstein. Bekijk oldtimers, moderne en toekomstige auto’s op het Concours d’Elegance. Ook op cultureel vlak is er genoeg te beleven, denk aan het Cultureel Festival, het klassieke muziekfestijn Festival Groeneveld, de Open Atelierroute en de Open Monumentendag. Tijdens Vorstelijk Proeven kan worden gesmuld van de lokale culinaire hoogstandjes.

Meer informatie op de website.

advertentie
advertentie