Snel gesprek over evenementen

15 jan 2022, 12:00 Evenementen
Baarnsche Courant
Vorstelijk Proeven, een van de vele evenementen in Baarn die jaarlijks terugkeren.
Vorstelijk Proeven, een van de vele evenementen in Baarn die jaarlijks terugkeren.

BAARN Binnen enkele maanden houdt de gemeente Baarn een bijeenkomst voor alle vrijwilligers die evenementen organiseren in het dorp.

Burgemeester Mark Röell wil weten waar de gemeente kan helpen en of er obstakels zijn bij het aanvragen van vergunningen en het nemen van veiligheidsmaatregelen. 

Het is een antwoord op vragen van CDA-fractievoorzitter Rik van Hardeveld, die onlangs pleitte voor een case-ambtenaar bij de gemeente, die een vereniging bij staat bij het vergunningenproces. 

INGEWIKKELD Te veel evenementen zouden niet meer doorgaan omdat de procedures te ingewikkeld en te kostbaar zouden zijn. De burgemeester betwijfelt dat. In 2014 is er door raadsleden dezelfde vraag gesteld. Röell: ,,Belangrijk is om hier aan..

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.