Afbeelding
Pixabay

Infoavond over aardgasloze toekomst

4 juni 2023 om 16:45 Duurzaamheid

BAARN Steeds meer wijken gaan van het aardgas af. Is een warmtenet de oplossing? Op maandag 5 juni houdt BaarnDuurzaam een informatieavond in het clubgebouw van de ijsbaan over de aardgasloze (nabije) toekomst, ook van Baarnaars.

Hoe gaat dit gebeuren en is een warmtenet een oplossing voor de wijk? Wat is een warmtenet eigenlijk en welke soorten zijn er? Deze onderwerpen komen onder andere aan bod en ook wordt gekeken naar de ervaringen in andere gemeenten. 

SAMEN MET BUURT

Want de ‘warmte- en energietransitie’, waar gaat dat eigenlijk over? Hoe houd je een huis warm en comfortabel zonder aardgas? Kan er samen met buren of met de straat iets worden gedaan om de omschakeling makkelijker te maken? Hoe werkt een warmtenet? Voorbeelden van vragen die ook BaarnDuurzaam belangrijk vindt. Ook is er genoeg ruimte voor het stellen van vragen en ventileren van meningen.

Iedereen is welkom op de informatieavond ‘De aardgasvrije wijk, clubgebouw ijsbaan, 20.00 tot 21.30 uur, toegang gratis, wel graag aanmelden op www.baarnduurzaam.nl/5juni.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie