Schildpad Stoffel is weer terug in De Wetstraat

23 mei, 09:32 Dieren Baarnsche Courant
Rob Boss is weer herenigd met Stoffel.
Rob Boss is weer herenigd met Stoffel.

BAARN Stoffel is terug bij Rob Boss. Hij trof de schildpad vrijdagmorgen aan in zijn voortuin. Hij is dolgelukkig.

Onmiddellijk zijn er verse paardenbloembladeren geplukt als welkomstmaal. De temperatuur in het terrarium is verhoogd en hij verliest het dier geen moment meer uit het oog. 

Hij zou zo graag de vinder willen bedanken, maar Stoffel is terugbezorgd door iemand die schijnbaar anoniem wil blijven. Boss snapt er niks van. Of kan het misschien dat Stoffel de voortuin nooit heeft verlaten? Rob Boss: ,,Onmogelijk. De tuin is piepklein, dagenlang hebben we elke hoek gecheckt. Ik weet zeker dat hij er sinds 24 april niet zat. Zelf terugwandelen is ook onmogelijk. Je moet een paar trapjes op en een schildpad kan dat eenvoudig niet. Vrijdag kwam ik terug van de officiële opening van de schaaktafels in de Pekingtuin. Ik had net tegen de wethouder gesc..

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.