‘Doodbijten hond noodlottig ongeval’

13 jan, 14:30 Dieren Melissa Hofland
Bij Dierenpension Beukers ging het mis. Vorige week werd een 'gast' doodgebeten.
Bij Dierenpension Beukers ging het mis. Vorige week werd een 'gast' doodgebeten.

BAARN Meerdere media, ook landelijk, kopten het de afgelopen dagen. Bij Dierenpension Beukers aan het Zuidereind werd vorige week donderdag een dwergkeeshondje doodgebeten door andere honden verblijvend in het pension. ,,We zijn er kapot van met z’n allen”, aldus eigenaar Zeger Beukers maandagavond geëmotioneerd.

Het betreffende hondje, Gigi genaamd, van een familie uit Blaricum, kwam er al jaren. De dierenverzorgers van Beukers waren gek op het kleine hondje. ,,Het was echt een geliefd hondje dat van puppy-af bij ons kwam. We vinden het vreselijk dat dit gebeurd is. Voor de familie van het hondje. Ook voor ons team, dat het met al hun expertise, liefde en aandacht altijd zo goed gedaan heeft. En dan gebeurt dit opeens. Voor alle betrokkenen een traumatische ervaring”, aldus Beukers. 

ROEDELS Het succes van het pension is volgens Beukers het feit dat ze juist geen opvang in individuele kennels aanbieden, maar in roedels. ,,Dieren kunnen echt lekker spelen bij ons. Daar kiezen klanten voor. Dat gaat ook al die jaren dat we bestaan,..

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.