Marijke Helwegen bevraagt mensen over eenzaamheid

1 jul, 11:36 Corona Christine Schut
Marijke Helwegen met drie van de tien persona's.
Marijke Helwegen met drie van de tien persona's.

BAARN Met het actieprogramma ‘Eén tegen eenzaamheid’ wil de overheid de trend van eenzaamheid onder ouderen doorbreken. In Baarn zijn Krista Peeters en Marloes Luijken actief om eenzaamheid aan te pakken, maar niet alleen onder ouderen.

Reden voor Marijke Helwegen, ombudsvrouw van de Baarnsche Courant, om op de Brink te peilen hoe het er voorstaat. Voelen Baarnaars zich weleens eenzaam, spreken ze onbekenden aan en groeten ze elkaar. Daarbij kwamen verschillende personen voor de camera van Louk van Dijk: ouderen, jongeren en zelfs kinderen. 

TIPS Allemaal hadden ze wat te vertellen en beantwoordden ze de vragen van Marijke. Ze vroeg hen bijvoorbeeld of ze ervaring hadden met eenzaamheid bij zichzelf of een ..

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.