Show must go on, ook in Baarn

10 dec, 07:30 Corona Hans Veltmeijer
Johan Bruinekool op de Brink: ,,De mensen worden nu bang gemaakt."
Johan Bruinekool op de Brink: ,,De mensen worden nu bang gemaakt."

BAARN De maandag voorafgaand aan de update van de regering over de coronamaatregelen werd door diverse sectoren aangegrepen om te protesteren. De evenementenbranche luidde om twaalf uur ’s middags de alarmbel met een landelijke actie. In Baarn liet Johan Bruinekool op de Brink kort en krachtig van zich horen.

De Baarnaar heeft een bedrijf in licht, geluid, video en laser shows en moet tijdens de coronacrisis vechten om rond te komen. Helemaal stil viel hij op 15 maart en het werd er niet beter op. Tijdens de versoepelingen van de zomer was er even hoop, maar ook dat feest ging niet door. De steunmaatregelen van de overheid gaan aan Johan Bruinekool (55) voorbij, hij valt overal net buiten, naar eigen zeggen. De zzp’er overleeft nu als k..

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.