In het uitgestrekte gebied van de Heuvelrug is deze winter veel leuks te doen.
In het uitgestrekte gebied van de Heuvelrug is deze winter veel leuks te doen. Baarnsche Courant

Van schaatsen tot lichtjeskastelen tijdens Winter op de Heuvelrug

8 december 2023 om 08:00 Activiteiten

BAARN De negende editie van ‘Winter op de Heuvelrug’ is gestart. Bewoners en bezoekers kunnen wederom genieten van een breed aanbod aan winterse activiteiten. 


Er is weer veel te beleven in de gezellige winterregio: van sfeervolle lichtjesevents bij kastelen, culinaire arrangementen en gezellige wintermarkten tot leuke kinderactiviteiten en de mooiste wandelingen. Een greep uit de activiteiten: Begeef je in het tijdperk van de dinosauriërs en laat je verrassen door metershoge lichtkunstwerken bij Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Bezoek het nostalgische winkeldorp in Anton Pieck stijl bij tuincentrum ’t Vaarderhoogt in Soest. Geniet van het ultieme wintergevoel bij Winter Wonderland Zeist. Rondom de schaatsbaan zijn weer diverse activiteiten, zoals Moonlight Shopping en Disney Disco schaatsen. Op winter.opdeheuvelrug.nl is het complete aanbod te vinden.


ADVENTKALENDER

Van 1 tot en met 24 december kunnen bezoekers aan de website elke dag een deurtje van de kalender openmaken. Achter elk deurtje vinden zij mooie winacties om de regio te ontdekken. Van bijzondere overnachtingen en een heerlijke lunch tot entreetickets voor tentoonstellingen of een weekendje weg. De prijzen worden beschikbaar gesteld door diverse partners, waaronder RCN Vakantieparken, Thermen Soesterberg en Slot Zeist. De kalender is te vinden via winter.opdeheuvelrug.nl.


EXTRA IMPULS

Met Winter op de Heuvelrug willen de initiatiefnemers ook de regio economisch een extra impuls geven. Dit doet het RBT door de activiteiten en partners extra uit te lichten in de gezellige decembermaand. Het project is een initiatief van het RBT Heuvelrug & Vallei samen met ondernemers in de gemeenten Baarn, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Soest, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Woudenberg en Zeist.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie