Crescendo's Sing Along in 2022 was een groot succes met zangeres Gaby Kaihatu.
Crescendo's Sing Along in 2022 was een groot succes met zangeres Gaby Kaihatu. Pieter Bax Fotografie

Zondag weer Sing Along op de Brink; Als opmaat naar Vorstelijk proeven

20 september 2023 om 09:30 Activiteiten

BAARN Er kan weer gezongen worden op De Brink met Muziekvereniging Crescendo. Op zondagmiddag 24 september vanaf 13.00 uur vindt er weer een Sing Along plaats. Het wordt een muzikaal, cultureel en sociaal evenement, dat bereikbaar, laagdrempelig en gratis toegankelijk is voor iedereen die van muziek houdt.

Het thema van deze editie is Hollandse Hits! Voor deze Nederlandstalige versie van de Sing a Long heeft Crescendo samenwerking gezocht met de volkszanger Marco Gevers uit Losser. De Hollandse Hits klinken iedereen bekend in de oren en kan makkelijk meegezonden worden. Een greep uit de nummers die u kunt meezingen uit het repertoire van bekende artiesten zoals Marco Borsato, André Hazes, Doe Maar, Guus Meewis, Teach-In, Rene Froger, Mart Hoogkamer, Jan Smit, Nick & Simon: Rood, Dromen zijn bedrog, Ding a Dong, De Clown, Het kleine cafe, Ik ga zwemmen, Leef!, I wil survive, Malle Babbe, Het is een Nacht, De glimlach en nog veel meer.

Waarom mensen zondagmiddag 24 september 13.00 uur naar de Brink moeten komen? Omdat het natuurlijk Crescendo’s Sing Along is en om aansluitend te genieten van Vorstelijk Proeven. Wat is er leuker dan spontaan de Brink op te lopen, nummers te horen die herkenbaar zijn voor een groot publiek die je mee kan zingen. Crescendo is klaar voor de Sing Along.

Crescendo 130 jaar

Crescendo, opgericht in 1894, is de oudste vereniging van Baarn en zit daarmee in het DNA van Vorstelijk Baarn. Volgend jaar wordt het 130 jarig bestaan gevierd met diverse activiteiten die worden gecoördineerd door een speciaal hiervoor opgerichte jubileumcommissie. De commissieleden hopen dat zoveel mogelijk mensen hier als muzikant aan kunnen meedoen. Voor wie (weer) een muziekinstrument wil bespelen heeft Crescendo instrumenten, docenten en vele mogelijkheden om muziek te maken. 

Neem contact op voor een gratis proefles op een muziekinstrument naar keuze: info@crescendobaarn.nl of bel met 06-48381240.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie