Tamara Donkervoort-Van de Merwe (l), Anneke Jansen (r) en Tom van der Poel
Tamara Donkervoort-Van de Merwe (l), Anneke Jansen (r) en Tom van der Poel Eigen foto
ZAKELIJK

Voorstelling dankzij exclusieve sponsoring door Hiernumaals

22 november 2022 om 17:06 Activiteiten

BAARN Theater de Speeldoos biedt al sinds jaar en dag ieder seizoen een aantal bijzondere toneelvoorstellingen in de programmering aan. Dit tot groot plezier van een schare trouwe toneelfans. Het toneelgenre is echter altijd een relatief duur genre om op de planken te brengen.

Theaterdirecteur Tom van der Poel is daarom blij dat Afscheidszorg Hiernumaals contact zocht voor sponsoring. Tamara Donkervoort en Anneke Jansen van Hiernumaals (www.numaals.nl) dragen graag bij aan kunst en cultuur zagen hun steun wel voor zich bij de toneelvoorstelling Hendrik Groen - opgewekt naar de eindstreep. 

Op zaterdag 10 december aanstaande wordt de voorstelling gespeeld in het Baarnse theater. In deze voorstelling wordt Hendrik Groen - de meest geliefde bejaarde van Nederland - steeds vergeetachtiger. 

Door opnieuw een dagboek bij te houden doet de dementerende Hendrik in deze ontroerende komedie zijn best om grip te houden op het leven. Dat zorgt voor grappige én aangrijpende momenten. Net zoals de vorige Hendrik Groen-voorstellingen bestaat de cast uit jonge acteurs. Op deze manier laten de makers zien dat er in iedere bejaarde ook altijd nog een jong iemand verborgen zit.

HIERNUMAALS Hiernumaals is een relatief jonge uitvaartorganisatie voor Baarn en Soest met een frisse blik op afscheid. Zij treden graag buiten de gebaande paden en zorgen met creativiteit voor een passend afscheid op maat.

Tamara van Hiernumaals: ,,Wij geloven in een authentiek afscheid: ieder mens staat immers anders in het leven en verschilt daardoor in doen en in laten. Onze karakters, emoties, ambities, levenservaringen, passies en wensen zijn uniek. Daarbij past voor iedereen een ander afscheid, kloppend bij het leven dat geleefd is.”

,,Net als Hendrik Groen vieren wij het leven zo vaak en zoveel we kunnen, maar over ons afscheid denken we liever niet na. Laat staan dat we er met elkaar over praten. Terwijl dit een doodgewoon gesprek kan zijn. Hiernumaals gaat dit gesprek graag met iedereen aan.”

,,Wij staan voor een afscheid met een unieke, persoonlijke en liefdevolle invulling die volledig eer doet aan wie de persoon bij leven was. Een afscheid met een lach en een traan, die nabestaanden liefde en kracht geeft voor de toekomst. Waar men op terugkijkt en waarvan men kan zeggen dat het zo goed was”, vult Anneke Jansen aan.

ONDERSTEUNING ,,Toneelvoorstellingen zijn over het algemeen dure voorstellingen vanwege de vaak ‘grote namen’ qua acteurs, grote decors etcetera Daarom ben ik blij met de financiële ondersteuning van deze voorstelling door Hiernumaals”, legt theaterdirecteur Tom van der Poel uit. 

,,Het is de allerlaatste keer dat Hendrik Groen in ons theater staat dus dat wordt ongetwijfeld een voorstelling met een lach en een traan. Oftewel, deze vorm van ondersteuning door Hiernumaals sluit daar wat mij betreft naadloos op aan en is voor mij een logische vorm van cultureel ondernemen. 

Uiteraard roep ik andere bedrijven op dit voorbeeld te volgen, zodat ons publiek ook in de toekomst van dit soort prachtige voorstellingen kan blijven genieten”, aldus de bevlogen theaterdirecteur.

INFORMATIE EN TICKETS Voor meer informatie en kaarten kan men terecht op de website van het theater: speeldoosbaarn.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie