Lions verzorgen high tea: ‘We gaan mensen extra verwennen’

do 12 mei, 09:50 Achtergrond
Privéfoto
Bo Veeger, Ria van Droffelaar, Ine Meijer en Ineke Ruijssenaars van de Lions tijdens een eerdere editie van de High Tea.
Bo Veeger, Ria van Droffelaar, Ine Meijer en Ineke Ruijssenaars van de Lions tijdens een eerdere editie van de High Tea.

BAARN Alleen de voorpret is al groot. De schortjes zijn weer van zolder gehaald, recepten uitgedacht, mensen uitgenodigd. Zondag organiseren de dames van Lionsclub Baarn-Drakensteyn een high tea voor Baarnaars die wel eens extra verwend mogen worden. En elke lion verzorgt daarvoor een hapje.

Al zo’n zes jaar doen ze het. Eenmaal per jaar, steeds weer een andere, groep uitnodigen die mag komen genieten van een high tea. De eerste paar jaar serveerden ze de high tea enkel uit, en lieten ze de rest verzorgen door voormalig restaurant Greenfield’s, tegenover kasteel Groeneveld. In de loop van de jaren namen de dames van de Lionsclub de hele organisatie zelf over. ,,We hebben goed kunnen afkijken, van hoe je de gerecht..

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.