Spellen overzicht

De leukste online spelletjes speel je hier! Je vind hier altijd de beste selectie browser spelletjes. 

Veel speelplezier!


Afbeelding

Mahjong


Op het beginscherm van het spel zie je een draaibaar blok dat uit kleinere blokjes bestaat. Zoek 2 dezelfde blokjes uit die vrij liggen en speel ze weg.


Afbeelding

Bubble Game 


Bubble game is wellicht het beste online bubbel shooter spelletje dat je kunt spelen. Een puzzel bestaande uit negen bij negen vakjes die gegroepeerd zijn als negen blokken van drie bij drie vakjes.

Afbeelding

Candy Riddles


Geniet van Candy Riddles - de mooiste match 3 puzzel! Leuke koekjes en kleurrijke snoepjes met leuke animaties zullen je zeker verslaafd raken!

Afbeelding

Sudoku


Een sudoku is een puzzel bestaande uit negen bij negen vakjes die gegroepeerd zijn als negen blokken van drie bij drie vakjes. Speel dagelijks een nieuwe Sudoku!

Afbeelding

Square Bird


Square Bird is een sidescrolling 2D-platformspel. Wanneer je klikt, bouwt je vogel een toren met vierkante eieren om gevaar te voorkomen. Het is een simpel en leuk spel!

Afbeelding

Solitaire


Je kunt niet slechts één maar vijf verschillende klassieke kaartspelletjes spelen in Microsoft: Solitaire Collection! De beste Solitaire games.

Afbeelding

Tiles


Klik op kleurrijke Tegels en verwijder groepen van minstens 2 of meer dezelfde tegels. Er zijn ongelimiteerde niveaus! Hoe ver kun je komen?

Afbeelding

Make me 10


Make Me 10 is een leuk en verslavend rekenspelletje! Zet de cijfers die samen tot tien optellen naast elkaar. Ze smelten samen en maken weer ruimte vrij. Zet er vijf op een rij en speel ook de tienen weg!

Afbeelding

Block Champ


Block Champ: Speel een 1010 puzzelspel met speciale bliksemstenen. Vul complete rijen en kolommen met de gegeven vormen.

Afbeelding

Jelly Madness


Voor lange combo's krijg je bommen, regenboog jellies, en andere beloningen. Je hebt maar een klein aantal zetten!

Afbeelding

Phase 10


Voltooi uitdagende opdrachten en maak je hand leeg voordat je tegenstander dat doet om te winnen in Phase 10!

Afbeelding

Klondike


Klondike: De verloren expeditie. Het avontuur begint! Het spel gaat over een jonge avonturier die op zoek gaat naar zijn vader.

Afbeelding

8 ball pool


Denk je dat jij deze online multiplayer versie van het klassieke biljartspel volledig onder de knie kunt krijgen?

Afbeelding

Knights & Brides


Kies je karakter - een sterke ridder of een prachtige prinses - en start het avontuur van Knights & Brides.

Afbeelding

Ludo Hero


Speel Ludo Hero gratis in de online modus en daag andere spelers uit tot een potje Mens Erger Je Niet! Wie brengt als eerste de pionnen in veilig thuis?