Poster Voetbalkamp
Poster Voetbalkamp SV Baarn

De hele zomervakantie voetballen bij SV Baarn

11 juni 2020 om 15:52 Voetbal Deel je nieuws

Niet met vakantie? Bosbad deze zomer gesloten? Over een paar weken begint de zomervakantie. Wat gaat je kind doen, waar kan het wèl terecht, die zes weken?

Je kind hoeft zich niet te vervelen in de zomervakantie, want SV Baarn pakt uit met een grandioos Zomer Voetbalkamp. Dit is dè kans voor kinderen die niet met vakantie gaan en lekker buiten willen voetballen. Meedoen kan voor een halve dag, een hele dag of drie dagen per week. Om een betere techniek te krijgen, of om heel veel nieuwe dingen te leren van de professionele trainers.
In de periode van 20 juli tot en met 26 augustus organiseert SV Baarn zes weken lang elke maandag, dinsdag en woensdag een voetbalkamp. Voor leden van de club, maar ook voor niet-leden. Voor kinderen die al op voetbal zitten en voor kinderen die willen kennismaken met de sport.
Het SV Baarn Zomer Voetbalkamp heeft elke dag een ander thema en een gevarieerd aanbod van oefeningen, spelletjes en partijtjes. Alle trainingen staan onder begeleiding van de hoofdtrainers Hendrin Khandan, Rik van der Horst en Tom Gesgarz. Bij het Voetbalkamp draait alles op het veld om de voetbalsport en het beter leren voetballen. 

Op de dagen van het Zomer Voetbalkamp, zal de keuken van de kantine voor de jeugd open zijn, voor een tosti, broodje, snackje en wat drinken.
De RIVM-maatregelen in verband met het coronavirus zijn nog steeds van kracht op en rond het sportpark. 

Voor wie is het Zomer Voetbalkamp?
Voor alle jongens en meiden van 6 tot en met 12 jaar, voor leden en niet-leden, voor beginners en gevorderden.

Wanneer?
Vanaf 20 juli tot en met 26 augustus, op maandag, dinsdag en woensdag. Van 09.30 uur tot 12.00 uur en van 12.30-15.00 uur.

Aanmelden en kosten?
Je kunt je kind dus aanmelden voor een halve dag, een hele dag of een week. De kosten voor een dagdeel zijn €10,00, voor een hele dag €17,50 en voor een week €50,00.

Extra aanbieding:
Ieder kind dat zich vóór 15 juli inschrijft als nieuw lid van SV Baarn, mag GRATIS meedoen met het Zomer Voetbalkamp!

Op de website van SV Baarn vind je het aanmeldformulier voor het Zomer Voetbalkamp.
Heb je nog vragen of wil je meer informatie, stuur dan even een mail aan voetbalkamp@svbaarnvoetbal.nl of een appje naar de SV Baarn Whatsapp Service 06-82965533.

Met de organisatie van dit Zomer Voetbalkamp hoopt SV Baarn de kinderen in Baarn een geweldige zomervakantie te kunnen bieden. Zodat niemand zich in de zomervakantie hoeft te vervelen!   


 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie