De medaillewinnaars van VITA 2000 Baarn
De medaillewinnaars van VITA 2000 Baarn Eigen foto

Zeer geslaagde seizoenstart voor selectie van VITA 2000 Baarn

16 december 2019 om 23:35 Overig Deel je nieuws

Op de Rayonkampioenschappen van 16 november pakte Charissa bij Pupil 1 D1 (20 turnsters) brons. Esmee werd 2e op brug en ook Wende en Isabel turnden netjes. Tessa (Pupil 2 D1) pakte zilver. Noa werd 3e op balk van de 14 en Yasmin werd 3e op vloer. Ook Myla turnde goed. Veerle en Nienke (Jeugd 1 D1) turnden knap met ruimte voor verbetering. Linde (Jeugd 2 div. 5) turnde zich naar het podium en Romy werd knap 5e. Britt werd hier van de 15 turnsters 3e op balk en ook Myrthe turnde netjes. Hannah en Lua (Junior div. 5) lieten mooie dingen zien evenals Myrthe, Paula en Lisanne (Senior div. 5). Myrthe werd 5e op vloer van de 15 en Lisanne 6e op sprong. Hind (Junior div. 4) turnde netjes op balk en werd hier 5e van de 14. Sarah (Senior div. 4) sloot de dag af met zilver. Op naar de voorwedstrijden!

Op 30 november greep Charissa dit keer het zilver. Wende en Isabel lieten flinke verbetering zien en eindigden op plek 4 en 5 op brug. Tessa pakte opnieuw brons, ditmaal voor plaats 4. Yasmin blonk uit op vloer en Noa op balk. Ook Myla liet weer mooi turnen zien. Veerle werd beloond voor hard trainen met brons. Ook Linde ontving brons en Romy wist ook een medaille te bemachtigen. Britt werd 5e van de 19 op balk en vloer en ook Lieke en Myrthe lieten mooie dingen zien. Hind turnde erg netjes en werd 8ste van de 15 turnsters. Lisanne, Myrthe en Paula lieten verbeteringen zien. Julia turnde haar eerste wedstrijd van dit seizoen en werd 10e van de 22 met een 4e plaats op vloer. Sarah wist hier ditmaal het goud te pakken!

Op 14 december scoorde Sophia (Pre-Instap 1 D2) een gouden medaille. Dalysha liet zien hoe hard ze getraind had. Bij Pupil 2 D2 won Frederique zilver. Madelief wist 1e te worden op balk van de 16 turnsters en ook Lotte turnde mooi. Mila (Pre-Instap 2 D2) turnde zo netjes op vloer dat zij hier 3e werd van de 13. Pien liet zien hoe hard zij vooruit gegaan is. Sofie werd bij Pupil 1 D2 5e van de 18 met een 1e plaats op vloer. Coco, Naomi en Flo (Jeugd 2 D2) turnden met flinke vooruitgang erg strak wat voor Coco een bronzen medaille opleverde. Ivié (Instap D2) turnde een top wedstrijd en werd van de 26 turnsters 2e. Djamilla en Evi lieten zien zeker in de selectie te horen. 

Lua, Hannah en Pam turnden een wedstrijd naar behoren met minimale fouten. Lieke (Junior div. 6) werd van de 16 turnsters 1e op brug. Maartje, Tamar en Lara (Senior div. 7) turnden nieuwe dingen en Guusje en Jante (Junior div. 7) veroverden samen het podium met brons en goud.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie