Overhandiging van de cheque van € 1.000,- door de Baarnsche Golf Cup aan de Stichting Weggeefwinkel Baarn Ben Heimensen (MTH), Tom Altena (vz Baarnsche Golf Cup), Cees van Essen (Kruba), Sandra Mets (weggeefwinkel)  en Johan Grims (MTH)
Overhandiging van de cheque van € 1.000,- door de Baarnsche Golf Cup aan de Stichting Weggeefwinkel Baarn Ben Heimensen (MTH), Tom Altena (vz Baarnsche Golf Cup), Cees van Essen (Kruba), Sandra Mets (weggeefwinkel) en Johan Grims (MTH) Baarnsche Golfcup

Baarnsche Golf Cup steunt Weggeefwinkel

19 november 2021 om 18:01 Lokaal Deel je nieuws

Op vrijdag 1 oktober is op Golfpark Wilnis voor de 28e keer gestreden om de Baarnsche Golf Cup. Natuurlijk staat het golf voorop, maar zoals elk jaar wordt ook geld bijeengebracht om een goed doel in Baarn te ondersteunen. Het goede doel voor 2021 is de Stichting Weggeefwinkel Baarn. Zoals de naam al doet vermoeden geeft de stichting kleding en huishoudelijke zaken weg. De winkel in de Laanstraat is er voor iedereen, dus ook als men in het kader van duurzaamheid spullen een tweede leven wil geven.

De Baarnsche Golf Cup heeft met veel plezier de stichting een bedrag van € 1.000,- kunnen schenken.

De Baarnsche Golf Cup en dus ook de bijdrage aan een goed doel wordt mede mogelijk gemaakt door Bakker Kuiper, Wim Hogeveen Mannenmode, Dorsthuys Demmers & Spijslokaal als vrienden van de Baarnsche Golf Cup én natuurlijk ook door de sponsors Volvo Buitenweg, DB Climasystems, Kruwa, Newasco Textielreiniging (ook vriend) en hoofdsponsor MTH Accountant en Belastingadviseur.

Volg de Baarnsche Golfcup ook op Facebook https://www.facebook.com/groups/364145947008225/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie