Frank van den Berg voor de muziekkoepel in de Pekingtuin!
Frank van den Berg voor de muziekkoepel in de Pekingtuin! John Doe

Sunday Music in de Pekingtuin

28 oktober 2021 om 12:17 Lokaal Deel je nieuws

Zondag 7 november om 14.00 uur vindt er in de Pekingtuin in Baarn een bijzonder evenement plaats. Onder de noemer Sunday Music trakteren twee muzikanten de bezoekers dan op een gratis, relaxt zondagmiddagconcert bij de muziekkoepel.

Leuk en ontspannen uitje

Frank van den Berg, de organisator en tevens beginnend ondernemer in Baarn, is ervan overtuigd dat het een succes gaat worden. Samen met Erik Snip uit Bussum was hij al langer op zoek naar een geschikte locatie om een luchtige, muziekale middag te organiseren. Van den Berg: “De muziekkoepel die sinds 1948 in de Pekingtuin staat wordt maar mondjesmaat gebruikt. Met Sunday Music willen we daar verandering in brengen. Het is een gratis en laagdrempelig concert waarmee we de inwoners van Baarn en omstreken graag een leuk en ontspannen uitje aanbieden. Het is ook perfect te combineren met een bezoek aan de Pekingtuin.”

Genieten

Tijdens de eerste Sunday Music wordt vooral jazz, blues en bebop gespeeld en terwijl de muziek lekker klinkt kunnen bezoekers genieten van een heerlijk bakkie koffie, of warme chocolademelk die te koop zijn bij Franks KoffieBus. Iedereen die deze zondagmiddag tijd en zin heeft is van harte welkom!.

En noteer alvast 21 november en 12 december in de agenda. Ook dan organiseren we weer een Sunday Music.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie