Baarns mannenkoor met projectdames
Baarns mannenkoor met projectdames Eigen foto

60&70 Concert op zondagmiddag groot succes !!

18 oktober 2021 om 13:38 Lokaal Deel je nieuws

Zondagmiddag om 14.30 uur was de Paaskerk behoorlijk gevuld met enthousiast publiek. Waarvoor? Het Baarns Mannenkoor mocht zich, na een vervelende corona-periode, weer presenteren aan het publiek. Dit keer niet alleen, maar met medewerking van projectleden, oftewel met dames en heren. Een heerlijk concert met ongelooflijk veel bekende melodieën.

Met een hartelijk welkom door Jan Kuyer jr. en het voorstellen van de dirigent Mark Walter, kan het zangfeest beginnen. Programma’s werden niet uitgereikt, maar via een groot scherm op de achtergrond, kon het publiek duidelijk alles volgen.                                                                        Een prima concert vol van vrolijkheid en emoties, mede dankzij de dirigent die alles voor de volle 100% in handen had.

De neiging om mee te zingen bij de bekende nummers uit de zestiger en zeventiger jaren was duidelijk aanwezig,    Wie kent niet Udo Jürgens, John Denver, Queen, The Mamas &The Papa’s, Joe Dassin, Monty Python, Bob Dylan, The Beatles, The Beach Boy’s, Rob de Nijs?          Bijvoorbeeld van Griechischer Wein tot Plaisir d’amour tot Ritme van de regen?

Er was geen pauze voor het publiek, wel even voor het  koor. Ook niet voor de dirigent die nam even de vleugel  voor zijn rekening met een intermezzo, werk van Rachmaninov en een bekende wals van Brahms. Dan vliegt de tijd en kan het koor weer verder.                                   Met andere woorden het was super gezellig en super goed. De vreugde van het weer kunnen zingen mét publiek was duidelijk. Chapeau voor iedereen oftewel “petje af”!

En nu op naar het Kerstconcert op 19 december aanstaande.

                                                                                     Nooitgedacht

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie