Henk van Esch deelt zijn rijke energiecoach ervaring bij de Blikopeners in de Bibliotheek Baarn

14 oktober 2021 om 12:10 Lokaal Deel je nieuws

Opnieuw een sterke stijging voor de gasprijzen. Maar wat moet je nu als consument doen? Op donderdag 21 oktober om 11.30 uur is het bij Blikopeners de beurt aan energiecoach Henk van Esch. Hij vertelt leerzaam en vermakelijk over energiebesparing in de Baarnse woningen. Deze Blikopeners is in de Bibliotheek Baarn.

Henk van Esch vertelt over zijn rijke ervaring als energiecoach bij EnergiekBaarn. Henk van Esch put uit zijn brede ervaring over hoe goed en slecht Baarnse huizen zijn geïsoleerd. En hoe geld valt te besparen. Dit is een lezing met praktische tips over hoe je er warmer bij kunt komen te zitten.

Baarn telt 14 energiecoaches, vrijwilligers die bewoners adviseren om voordeliger en met meer comfort wonen. Energiebesparing gaat ons allemaal aan door het beleid om de CO2 uitstoot naar beneden te brengen.

Inclusief lunch
Na de lezing, is er een mogelijkheid om samen te lunchen. De lunch wordt gesponsord door Rotary Baarn/Soest. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website van Bibliotheek Eemland.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie