Straatfeest Gaslaan 2021
Straatfeest Gaslaan 2021 HakvH

Straatfeest Gaslaan dit jaar in tiende editie

12 september 2021 om 18:58 Lokaal Deel je nieuws

Alweer tien jaar geleden ontstond het initiatief om in het tweede weekend van september een buurtfeest in de Gaslaan te organiseren. Dit idee was zo succesvol dat er daarna elk jaar zo’n bijeenkomst is geweest, ook in coronatijd in aangepaste vorm. En zoals bij vrijwel alle voorgaande edities was het op zaterdag 11 september prima weer, droog en met een aangename temperatuur.

Ruim veertig straatbewoners hadden zich aangemeld en met alle kinderen erbij was het ook nu een gezellig druk samenzijn. Er was volop gelegenheid voor het bijpraten met elkaar, om kennis te maken met de nieuwkomers en afscheid te nemen van buren die zijn vertrokken maar die er toch nog graag een keer bij wilden zijn.

Velen droegen iets aan de feestelijkheid bij. Er was muziek en er stonden fraaie boeketten op de tafels onder de tent. Twee BBQ-masterchiefs waren druk in de weer met burgers en satéstokjes en de traditionele huisgemaakte pindasaus combineerde daar geweldig bij. Aan salades waren zes heel diverse volle schalen ingebracht, de drie-in-de-pan vloog weg en voor toe waren er aardbeien en appeltaart. Tot laat in de avond ging de gezelligheid door.

Hulde voor het organisatiecomité, waarvan een van de leden na tien jaar het stokje kon overdragen aan een nieuw lid. Bertien, bedankt voor je inzet al die jaren!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie