Trotse Olle Speelman met de felbegeerde wisseltrofee familietoernooi 2021
Trotse Olle Speelman met de felbegeerde wisseltrofee familietoernooi 2021 Helen van de Berg

BMHV-familietoernooi Flower Power Goes F1

7 september 2021 om 12:39 Sport Deel je nieuws

Peace & Love gingen afgelopen zondag hand-in-hand met ons aller Oranje Formule 1 gevoel tijdens de 21ste editie van het jaarlijkse BMHV-familietoernooi. 18 teams met in totaal meer dan 300 deelnemers streden afgelopen zondag om de felbestreden familiebokaal, waarbij ook zondag alles plaatsvond onder de huidige Corona-testenvoorevent voorwaarden. Het geheel werd georganiseerd door de Heren van Veteranen B, met superondersteuning van Damon, Allard en Ed, en lustrumbestuur.

De stralende dag begon heel vroeg (8 uur) met op 3 velden de gehele dag wedstrijden van 25 minuten (tot 16.25 uur), en werd slechts onderbroken om 15 uur om de start te zien van de Formule 1, waarbij op dat moment vele Flower Power outfits werden omgewisseld voor F1-shirtjes. De schitterende dag werd rond 17 uur flitsend afgesloten met een geweldig optreden van Franklin Brown en een BBQ van Meat Up.

De uitstekende lunch- en borreltassen, mede mogelijk gemaakt door de sponsoren Volvo Buitenweg, MTH Accountants & Adviseurs, Jumbo en Bakker Hendricksen, verhoogden de feestvreugde alleen maar.

Tijdens de gehele dag vielen er punten te verdienen voor de wisseltrofee. De Heel Baarn Bakt-trofee ging uiteindelijk naar team “Birds Flying High”, door de vakjury Erwin Hendricksen en André van der Padt werd hun taart op originaliteit, bite en smaak als uitmuntend omschreven. Talent of the Year was voor Louve Buijs die de gehele dag enthousiast achter elke bal aan sprintte die maar enigszins in haar richting kwam, en de prijs voor beste outfit was voor Team Woodstockeys, gezien de elegante combinatie van Flower Power met een strak F1-jack eroverheen.

Al de punten van de verschillende klassementen werden vervolgens door de wederom superspraakzame, overal een menig over hebbende (en gevende) spreekstalmeester Marc Mascini door de Mascini-formule gehaald, en daaruit kwam één grote winnaar van deze geweldige dag, team “Pokon geeft je vleugels”.

Namens Vet B alle prijswinnaars gefeliciteerd en sponsoren bedankt, Maar eigenlijk, op deze geweldige dag, voelde iedereen zich een beetje winnaar. Dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie