abonnevoordeel, check check en dubbelcheck

19 juli 2021 om 09:56 Lokaal Deel je nieuws

Abonneevoordeel

• Toegang tot de thermen (vanaf 20u tot 24u).

Nou dat is wat voor mij. Ik ben altijd op zoek naar voordeel. Wel een paar tegenvallers. Bijvoorbeeld Wellness, dagje sauna, toegang vanaf 20.00 uur tot 24.00 uur Ook wordt je verwezen naar wonderbox.nl. Mijn ervaring met wonderbox, Account maken, inlog maken, sauna kiezen en reserveren. Dan zie je: Helaas deze dag is reeds volgeboekt. Blijven proberen tot je een ons weegt. Nee bedankt.

Hotelbon dan? Nu staat op de site: 1 dag toegang tot de wellness. Dus naar de wellness bij aankomst. Inchecken vanaf 15.00 uur. Hele dag gaat al niet lukken. Maar wat lees ik op de site van een Wellness hotel:

Fletcher Wellness-Hotel De Hunzebergen wordt vernieuwd!
Momenteel zijn onze wellnessfaciliteiten en zwembad(en) gesloten. Naar verwachting kunt u hier medio april 2022 komen genieten in het nieuwe en moderne wellnesscentrum en zwembad.

CONCLUSIE

De site abonneevoordeel is niet correct in de informatie, is slechts een tussenpersoon die weer naar andere website’s wijst.

Mijn advies aan de BC, waarschuw uw abonnees voor het gebruik van deze site of beter nog, stop hiermee en verspil hier geen geld en energie meer aan.

Gert Heesemans

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie