TOV JO8-01
TOV JO8-01 Arie van Essen

TOV JO8-1 wint de Derby

20 juni 2021 om 20:04 Sport Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag stond er een 3e regio cupwedstrijd TOV Jo8-1 tegen SV Baarn Jo8-3 op het programma. Een hele mooie derby 2 van ploegen uit Baarn die gaan strijden voor de winst. Om 8.15 uur verzamelen we bij SV Baarn. Lekker dichtbij….
Een leuke bijkomstigheid is dat er een aantal ouders mogen komen kijken omdat het een uitwedstrijd is. Nog even balletje rond spelen en warmlopen. Na uitleg van de coach waar niet iedereen evengoed opletten over ieders plek in het veld.

TOV gaat van start met Dex op de goal, Erik, Gijs achterin, Stefano middenveld en het duo Tristan en Tito in de aanval. Nicky begint in de wissel. SV Baarn komt snel op voorsprong door een eerste doelpunt. Maar niet snel later laat TOV van zich horen. Bij gelijke stand komt de wedstrijd tot leven, snel volgende de 1-2  en de 1-3  en TOV loopt snel uit.

Er werd veel vooruit gevoetbald maar niet al aanvallen waren succesvol. Deels kwam dat dat er niet goed gecombineerd werd en dat iedereen op goal wilde schieten. Het overspelen en voorzetten kwam niet of nauwelijks aanbod. Toch kwamen er veel kansen en mogelijkheden, zo scoorde Stefano fraai met een afstand schot.

Dex kwam er in de tweede helft in en verruilde het keepers shirt met Tito. Dex kwam aan de rechterkant voorbij en moest eigenlijk met zijn rechter uithalen maar deed dat met zijn linkerbeen, dit keer snoeihard uit een onmogelijke hoek het doel in.

Na een overtreding volgt er een penalty voor SV Baarn waaruit gescoord werd. De wedstrijd werd uiteindelijk 2 tegen 15. Volgende week de laatste TOV Jo8-1 wedstrijd van het seizoen uit tegen IJsselmeer vogels. Hopelijk met meer publiek en meer spanning

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie