Final Funday tijdens jeugd clubkampioenschappen BTV De Geeren

10 juni 2021 om 13:04 Tennis Deel je nieuws

Tijdens de jeugd clubkampioenschappen van tennisvereniging De Geeren op zaterdag 19 juni organiseert Sportivun een zogenaamd side-event, genaamd Final Funday. De Final Funday staat – zoals de naam doet vermoeden – geheel in het teken van plezier! Bovendien zijn er leuke prijzen te winnen: een jeugd tenniskamp van Sportivun in de aanstaande zomer- of herfstvakantie.

Tennisbowlen, challenges en rally kampioenschap?

Op zaterdag 19 juni claimt Sportivun van 12.00 tot 16.00 uur baan 1 en baan 2 van van de tennisvereniging. Op deze banen organiseert Sportivun een middagprogramma vol tennis gerelateerde challenges, zoals tennis bowlen en een rally kampioenschap. Op ieder moment van de middag kunnen kinderen, jongeren, broertjes en zusjes met een voorliefde voor de tennissport deelnemen aan deze challenges. Per challenge verdien je punten en door zoveel mogelijk punten te behalen, maak je kans op de mooie prijzen!

Springkussens op Final Funday

Als klap op de spreekwoordelijke vuurpijl zet Sportivun twee grote springkussens neer op de parkeerplaats van De Geeren: één springkussen voor de jongste jeugd en eentje voor de oudere jeugd. Op de parkeerplaats kun je ook genieten van popcorn.

Lijkt het jou leuk om deel te nemen aan de Final Funday van Sportivun? Dan hoef je helemaal niets te doen, behalve aanwezig te zijn op de jeugd clubkampioenschappen op 19 juni. Deelname aan de Final Funday is verder helemaal gratis!

Jeugd clubkampioenschappen van btv De Geeren

Wie wordt de jeugd clubkampioen van De Geeren? Op woensdagmiddag 16 juni spelen de jeugdleden in de leeftijd van 6 t/m 10 hun eerste echte wedstrijdjes sinds de lockdown. Vanaf donderdag zijn de spelers t/m 17 jaar aan de beurt. Op zaterdag is de finale dag, met prijsuitreiking en natuurlijk de Final Funday in samenwerking met Sportivun!  

Meedoen is net zo belangrijk als winnen. Dus naast de bekers voor de kampioenen zijn er ook leuke attenties voor alle sportieve tennis deelnemers, met dank aan onder andere bijdragen van JumpSquare, Intersport Van Dam, COOP en Purple Media.

Noot voor de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sportivun: 035 30 30 035

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie