Spreker Göran Christiansson van Kwekerij Culinair in Soest
Spreker Göran Christiansson van Kwekerij Culinair in Soest Rechtenvrij

Eerste Zadenbieb-lezing van de Bibliotheek Baarn op 29 mei

14 mei 2021 om 11:03 Sport Deel je nieuws

In de Bibliotheek Baarn komt als de bibliotheken weer open mogen een Zadenbieb. Om deze zadenbibliotheek af te trappen, vindt er zaterdag 29 mei een lezing plaats over groentebomen. Groentebomen zijn veel makkelijker dan een moestuin en verrassend goed voor biodiversiteit en het klimaat. De lezing vindt vanwege de corona-maatregelen online plaats.

Geld groeit niet op bomen, dat weten we allemaal. Maar wist jij dat er bomen zijn met eetbaar blad? Of bomen met peulen die je kunt gebruiken als linzen? Göran Christiansson van Kwekerij Culinair in Soest laat op zaterdag 29 mei tijdens deze Zadenbieb-lezing van de Bibliotheek Baarn zien wat de lekkerste culinaire groentebomen zijn die in onze contreien goed gedijen. De lezing start om 15.30 uur en duurt tot 16.30 uur. Een kaartje kost € 2,50.

Zadenbieb
Deze lezing vindt plaats in het kader van de Zadenbieb. Bij de Zadenbieb kan je kosteloos zaden lenen en ruilen voor in de tuin of moestuin. Kom gratis zaden lenen, oogst zaden van de sterkste plant en breng de zaadjes weer terug voor andere gebruikers!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie