flyer oproep Tinyhouse
flyer oproep Tinyhouse JonneFotografie

Gezocht: Klein stukje bouwgrond voor een Tinyhouse. Lieve mensen, willen jullie aub mijn oproep delen? Alvast bedankt.

15 oktober 2020 om 19:56 lokaal Deel je nieuws

Mijn naam is Marion, ik ben 51 jaar, ik werk als zzper in de zorg, voornamelijk (ouderen)psychiatrie, daarbij ben ik ook fotograaf en krijg ik steeds meer opdrachten voor studiofotografie.

Half oktober kan ik eindelijk een nare periode van 10 jaar afsluiten, ik ben nl in 2012 door een gokverslaafde ex-man in de WSNP gekomen, hierbij mijn koopwoning, en persoonlijke spullen, etc kwijtgeraakt, na die 3 jaar duurt het nog 5 jaar voordat je registraties verdwijnen, en dit gaat dus binnenkort gebeuren.

Voor mij betekent dit dat ik eindelijk mijn droomhuisje kan realiseren; Mijn wens is nl om in een levensloopbestendige en duurzame woning te gaan wonen, hierbij wil ik dan een fotostudio/werkruimte zodat ik ook vaker thuis kan werken.

Het moet ook een levensloopbestendige woning worden aangezien ik door al mijn privéomstandigheden vaak ben verhuisd en nu eindelijk eens dat 'thuiskomgevoel' wil ervaren.

Momenteel woon ik in een sociale huurwoning in Winssen, 20 min van Nijmegen af, en werk veel in Baarn en Utrecht e.o.

Ik maak wekelijks teveel kilometers wat simpelweg op te lossen is door meer in de regio van Utrecht te gaan wonen, .

Aangezien ik nu als het ware weer een starter ben, heb ik ondanks mijn verdwenen registraties financieel nog niet echt veel mogelijkheden om een hoge hypotheek aan te gaan, de woning met fotostudio gaat ongeveer 150.000 euro kosten, dus bouwgrond kopen is geen optie, pachten daarintegen wel met eventueel in de toekomst kopen.

Omdat ik in de zorg werk zou ik eventueel ook mantelzorg kunnen gaan verlenen aan de bewoners van de kavel, verzorgende/huishoudelijke taken, boodschappen, vervoer. etc. Vooral in deze Coronatijd kan dit hard nodig zijn.

De woning wordt gebouwd en geplaatst door www.eco-cabins.nl, de woning wordt op een schroeffundering gemonteerd, en voldoet aan het bouwbesluit.

Ik heb een lichamelijke en geestelijke zware baan, dit kan ik volhouden doordat ik het combineer met mijn werk als fotograaf, dit geeft mij rust, ook het feit dat ik dit vanuit thuis kan doen vind ik heel relaxed,  nu nog een mooie rustige plek vinden om een droomhuisje te laten plaatsen om tot rust te komen en te genieten van het leven. 

Onze droom/wens: Een mooie levensloopbestendige kleine woning met fotostudio, ruimte om een moestuintje te creëren, een natuurlijke diervriendelijke tuin, en vooral rust en woongenot.

Een bijdrage leveren aan het milieu door de soort woning, natuurlijke aanleg tuin, veel minder kilometers maken door o.a. meer thuis te werken, doordat afstand kleiner wordt kunnen we vaker de fiets gebruiken.

Een bijdrage leveren aan de medemens door bijv. mantelzorg te verlenen.

Wat wij hiervoor zoeken is een stukje grond om te pachten van ongeveer 400 m2 op een bestaande kavel of op een braakliggend terrein die wij dan zelf graag op willen knappen en in willen richten.

Mijn vraag bij deze is of u mijn flyer op wat voor manier dan ook bij de mensen onder de aandacht wilt brengen?

Met vriendelijke groeten,

Marion 0657298800

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie