Next Level Deltaplan Ventilatie
Next Level Deltaplan Ventilatie Brave Media

Rick Noorlander in gesprek met Maurice de Hond

29 september 2020 om 22:33 Zakelijk Deel je nieuws

Aanstaande zondag gaat alweer het derde seizoen van Next Level van start op RTL Z. Rick Noorlander, Baarns ondernemer en tevens eigenaar van Z Broadcasting zal deze reeks uitzendingen wederom de presentatie verzorgen.

Zondag 4 oktober om 17.00 uur zal de eerste uitzending in het teken staan van het Deltaplan Ventilatie van Maurice de Hond met betrekking tot COVID-19. De veelbesproken opiniepeiler zal tekst en uitleg geven. ‘’Het virus zal zich het best kunnen verspreiden onder gunstige omstandigheden voor een hoge concentratie aerosols (koudere en droge lucht (<45%RH), in gesloten ruimtes (zonder ventilatie) en waar veel mensen actief zijn en lang bij elkaar blijven. Uiteraard moet er wel een besmet persoon aanwezig zijn, en de kans daarop is in de zomer kleiner dan straks tijdens de herfst of winter. Ventilatie is dus een heel krachtig wapen om het risico te verlagen, maar deze ventilatie moet wel aan bepaalde eisen voldoen’’.

Rick bezoekt bedrijven uit verschillende branches die vertellen over hen samenwerking met klanten en/of partners, werkzaamheden gericht op de zakelijke markt, partnerships en plannen voor de toekomst. In een verhaalvorm, storytelling, geeft Next Level antwoord op de vragen van de kijker, een bedrijfspresentatie.

Elke uitzending, acht in totaal, schuift er een onafhankelijk deskundige aan in de studio uit de desbetreffende branche die op een positieve manier vertelt over de laatste ontwikkelingen, onderbouwd met feiten en cijfers. De hoofduitzendingen vinden plaats op zondag om 17.00 uur, doordeweeks zijn de herhalingen op dinsdag 12.30 uur en donderdag in de middag om 15.30 uur op de zakelijke zender van Nederland.

Heb jij als Baarnse ondernemer ook een Next Level product óf verhaal? Neem dan contact op met de redactie via redactie@nextleveltv.nl of kom langs bij Z Broadcasting, gevestigd op het Media Park in Hilversum.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie