Mascotte van HuisdierenApp
Mascotte van HuisdierenApp N.Summers

Goede dierendoelen aan de wandel met dierendag

25 september 2020 om 00:35 Lokaal/Evenementen Deel je nieuws

De HuisdierenApp organiseert op 4 oktober a.s. een Goede Dierendoelen wandeling. Een bruisende wandeling op Wereld Dierendag waarbij de opbrengst ten goede komt aan Goede Dierendoelen uit de app. Uiteraard coronaproof!

“Het is in deze tijden extra belangrijk dat mensen Goede Dierendoelen steunen, want dierendoelen hebben het door corona momenteel extra lastig. Vandaar het idee om de Goede Dierendoelen uit onze HuisdierenApp extra in het zonnetje te zetten”, aldus Pascale Fuchs, initiatiefnemer van de handige app.

 

Programma

In de mooie omgeving van kasteel Groeneveld in Baarn zullen baasjes en hun viervoeter(s) individueel een 4 km lange wandeling maken op het landgoed.  Na het nuttigen van een glaasje bubbels en een bone (kluifje) voor de hond, wordt er tussen 11.00 – 14.00u gestart door de equipes. Op de route is er van alles te beleven en te zien. Met de nodige Bekende Nederlanders als gast en deelnemer is het zien en gezien worden bij activiteiten zoals een speurspel, soepelheidsparcour, health check en dieradvies. En ook een honden-paparazzi zal niet ontbreken!

 

Sponsoren en goede dierendoelen

Nederlands KankerFonds voor Dieren NKFD, Amivedi en Dierenartsen Zonder Grenzen zijn enkele van de goede dierendoelen die aanwezig zijn. Zij zullen worden gesteund door de deelnemers en de betrokken sponsoren uit de dierenbranche.

Er zijn nog een paar plaatsen vrij!  

Aanmelding voor Bubbels & Bones Outdoor 2020 is vanwege de corona richtlijnen verplicht en het aantal plekken is beperkt, schrijf je snel in!

https://huisdierenapp.nl/bubblesbones/?fbclid=IwAR0y8vSqH49J0z7W3FkRYjCUxGy5qpytLjfJPge553km5ukC_bkCcKZAgHA

Details

Ontvangst : Zondag 4 oktober tussen 11:00-14:00 uur

Waar: start vanaf Kasteel Groeneveld in Baarn, afstand 4 kilometer

Kosten € 10,- per team (hond en baasje), inclusief bubbles en doggybag! De opbrengst wordt verdeeld onder de aanwezige Goede DierenDoelen uit de HuisdierenApp. Elke extra hond kost € 5,-.

Ook bij hondenweer gaat evenement door: hondenbaasjes moeten er tenslotte altijd uit!

Event Bubbles & Bones
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie