Luxonos bestaat 7-7-2020 10 jaar

6 juli 2020 om 18:26 Overig Deel je nieuws

Beste medewerkster/er van de Baarnsche Courant,

Even ter informatie, morgen dinsdag 7-7-2020 is het tien jaar geleden dat twee jonge knullen ( Anco van Vliet 16 jr en Mitch van Giersbergen (18 jr.) zich in gingen laten schrijven bij de Kamer van Koophandel.
Luxonos was geboren. Een bedrijfje voor licht- en geluid voor op feesten en partijen.
ze begonnen bij Mitch thuis in Laren en groeiden flink, waardoor ze een grotere opslagruimte nodig hadden. Ze wonnen een jaar een ruimte huren bij Shugard dat toen net openging in Hilversum aan de Vreelandseweg. 
Ook daar groeiden ze snel uit en konden een mooie opslag tegenover Nijhoff in Baarn huren. Ook dat duurde niet lang of er moest weer naar een grotere ruimte op zoek. Dit keer werd het in Soest Nijheidsweg 12-04 3762 ER Soest. 
Ondertussen hadden ze 15 man personeel in dienst. En toen kwam de Coronacrisis die behoorlijk roet in het eten kwam gooien. 
De evenementenbranche ligt plat en wat moet je dan met al je personeel. 
Nu Mitch en Anco bleven niet bij de pakken neerzitten, zij boden hun “Blauwe Helden” zoals zij zichzelf noemen aan bij TNT post en DHL. Ook besloten ze websites te gaan maken.

Morgen zou het dus geweldig zijn als zij even in het zonnetje worden gezet.
Een beetje reclame kunnen zij op dit moment wel gebruiken.
De twee vriendinnen van de jongens hebben stiekem voor een bescheiden feestje gezorgd 7-7-2020 vanaf 17:00 op de Nijverheidsweg 12-04 
Misschien is er toevallig een verslaggever in de buurt?


Vr. gr. Henny v Vliet
(Moeder van Anco) 
Tel.06-11104896
hennyvanvliet16@gmail.com

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie