ZIN IN MUZIEK in de Paaskerk Lunchconcert op 17 december om 12 uur met Kees Poulus en Meike Simon

8 december 2021 om 15:35 Activiteiten Deel je nieuws

Sinds de opening van ZINN bij de Paaskerk in Baarn, zijn er maandelijks lunchconcerten. Op 17 december een bijzonder concert met Kees Poulus en Meike Simon. Muziek en zang, vanuit een persoonlijk en bewogen verhaal geschreven. 

Kees is een muzikant met een lange geschiedenis. Eind zestiger jaren begon hij al met optreden als gitarist en componist. Veel bands en orkesten later kreeg hij leukemie en volgde jarenlang een behandeling uitmondend in stamceltransplantatie in 2021. In die periode van chemotherapie en andere behandelingen schreef hij een heel nieuw muzikaal repetoire. Het zijn ‘kleine’ Engelstalige en kwetsbare liedjes over de ingewikkelde en emotioneel geladen periode in zijn leven. Kees zingt en begeleidt zichzelf met een akoestische gitaar. 

Meike is altvioliste met een klassieke achtergrond en ervaring in orkesten. Door toeval kwam zij met Kees in contact en ontstond de muzikale samenwerking, waarbij Meike met haar altviool een heel bijzondere dimensie toevoegt aan de liedjes. 

Meike en Kees zijn een aantal maanden geleden aan dit project begonnen. Nu zijn de eerste liedjes klaar om te presenteren. Wees welkom bij deze bijzondere premiere in de Paaskerk aan de Oude Utrechtse weg 4 in Baarn. 

 Bij de ingang wordt om een geldige QR code gevraagd. Zitplaatsen zijn op anderhalve meter. Voor de lunchconcerten wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie