Logo BKA
Logo BKA geen

Energie besparen is winst voor iedereen!

6 mei 2021 om 14:01 Zakelijk Deel je nieuws

Op 11 mei organiseert de Baarnse Klimaat Alliantie weer haar halfjaarlijkse evenement, met drie interessante sessies. Dit keer richten wij ons vooral op ondernemers in Baarn, maar het is zeker ook interessant voor bewoners, want energie besparen is winst voor iedereen.

AGENDA
Het evenement vindt online plaats. De digitale inloop is vanaf 19:15 u. Het programma start om 19:30 uur met een welkomstwoord vanuit de Gemeente en de  Baarnse Klimaat Alliantie en de bijeenkomst zal uiterlijk om 21:15 uur eindigen.


Vervolgens begint de eerste sessie over hoe je met eenvoudige middelen vaak al heel veel
energie kunt besparen. De Baarnse ondernemer Hans Mackaay komt met voorbeelden uit de
praktijk die gemakkelijk, goedkoop en snel zijn te realiseren. Quick wins waar iedereen wat aan
heeft van particulier tot multinational.

Aardgasvrij werken en wonen. U heeft er vast al eens over gelezen of gehoord. Wat betekent dit voor ondernemers en inwoners van Baarn? Hoe gaat Baarn hier, onder meer op de bedrijventerreinen, mee aan de slag en wat heeft dit met energie besparen te maken? Ellen van Vossen,  projectleider energietransitie bij de gemeente Baarn, vertelt u graag meer!


Als laatste zal Krijn Ratsma van de Energieke Regio namens Platform Ondernemend Baarn-Duurzaam toelichten wat zij kunnen betekenen voor individuele bedrijven en instellingen die serieus stappen willen zetten in verduurzaming. Met concrete adviezen om energie te
besparen en deze energie vervolgens duurzaam op te wekken.


Tijdens alle sessies is er gelegenheid voor het stellen van vragen en uw mening te geven.


Het evenement is gratis, maar u moet zich wel vooraf aanmelden. Daags voor het evenement
ontvangt u de informatie om in te kunnen loggen.

WIE ORGANISEERT DIT?

Drie jaar geleden werd het Baarns KlimaatAkkoord ondertekend door inwoners, bedrijven, gemeente en politieke partijen van Baarn. De BaarnseKlimaatAlliantie is de stichting die met andere partijen uitvoering geeft aan dit akkoord.

Het evenement wordt georganiseerd door de
BaanseKlimaatAlliantie (BKA) in nauwe samenwerking met Platform Ondernemend Baarn-Duurzaam (POB-D) en energie coöperatie EnergiekBaarn (EB).

AANMELDEN
Aanmelden kan op

https://www.bka2030.nl/agenda-item/geld-verdienen-met-energie-ja-dat-kan/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie