Pop-up leesclub in de Bibliotheek Baarn, het liefst "live" anders online.

15 februari 2021 om 16:42 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Bibliotheek Eemland en Senia leesclubs organiseren pop-up leesclubs. We bespreken de boeken online, tenzij het weer "live" kan, dan speken we in de bibliotheek af.

Samen over een gelezen boek praten? Kom dan eens sfeer proeven tijdens een “Pop-up Leesclub” op woensdag 31 maart, aanvang 12.30.
Onder leiding van Senia ambassadeur Liesbeth Ram wordt het boek “Moeders zondag van Graham Swift” besproken. Schuif aan en ontdek hoe leuk het is om met elkaar dieper in een boek te duiken.

Over “Moeders zondag”

Engeland, 1924: het 24-jarige dienstmeisje Jane gedraagt zich soms frivool maar is daadwerkelijk bezig met zelfontplooiing wat resulteert in een carrière ...Het is een sfeervol, melancholiek boek over literatuur, standsverschillen, de naweeën van de Eerste Wereldoorlog en de overgang naar een nieuwe tijd.

Senia leesclubs

Bij deze bespreking wordt gebruik gemaakt van een leeswijzer van Senia. Een leeswijzer omvat een samenvatting van het boek, analyse van literaire aspecten, informatie over de auteur en discussievragen aan de hand waarvan ongeveer 1 uur gepraat wordt. Deze leeswijzer ontvangt u van Senia, als u zich hebt aangemeld.

U ontvangt ook informatie over de werkwijze van Senia, programma’s en keuzelijsten. Bij voldoende interesse vormen we direct een nieuwe club.

Leeskringenservice Bibliotheek Eemland.

Om optimaal deel te kunnen nemen aan het gesprek, is het een voorwaarde dat deelnemers het boek gelezen hebben of aan het lezen zijn. De bibliotheek Eemland stelt daarom het boek beschikbaar. Na aanmelding ontvangt u bericht wanneer het boek klaar staat in de bibliotheek.

Deelname

Iedereen mag meedoen en het deelname is gratis

aanmelden kan via liesbeth.ram@senia.nl. U ontvangt de leeswijzer digitaal. Zo kunt u zich alvast voorbereiden op het gesprek, waaraan u actief kunt meedoen.

Corona

Mochten de beperkende maatregelen rondom Corona dan nog steeds gelden, dan ontvangt u een online uitnodiging.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie