Receptenboekje
Receptenboekje Lokaal-O

Lokaal-O brengt receptenboek aan huis: speciale editie Receptenexpress op 30 oktober

20 oktober 2020 om 18:34 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Toen dit voorjaar alles dicht moest, gingen Lokaal-O-makers de straat op. Ze brachten soep en taart bij mensen thuis, met een lief kaartje en een bloemetje. Meer dan 2000 stukjes taart en kommetjes soep. Steeds meer enthousiaste bakkers, soepmakers, inpakkers, chauffeurs én soep- en taarteters sloten zich aan. Dat bracht niet alleen kleine geluksmomenten voor de ontvangers, maar net zo goed voor de makers. En het leverde een heerlijkheid aan recepten op.

Een aantal van die recepten zijn gebundeld in het boekje ‘Baarnse taart- en soepexpress in tijden van corona’. Rond de veertig overheerlijke soep- en taartrecepten, met schitterende foto’s van Mieke Wegerif en Dasa Welgemoed en prachtig vormgegeven door Maurice van der Valk.

Op vrijdag 30 oktober brengen de chauffeurs van de Taart- en Soepexpress de boekjes langs bij iedereen die eerder soep of taart ontving. Samen met een vrolijke kaart en een klein pakketje met soepingrediënten. Want wat bemoediging kan iedereen in deze herfstige coronatijd wel gebruiken.

Lokaal-O zoekt nog enkele chauffeurs. Heb je vrijdagmiddag 30 oktober tijd en wil je eenmalig meedoen? Het kost je maximaal 2 uur. Meld je aan via info@lokaal-o.nl

En… ben je nog op zoek naar een leuk cadeautje of wil je jezelf een plezier doen? Het receptenboek is voor € 5,00 ook te koop bij De Wereld van Pippe in de Laanstraat, De Smaak van Echt in de Nieuw Baarnstraat én natuurlijk ook bij Lokaal-O in het Poorthuis aan de Kerkstraat.

Lokaal-O is een collectief van initiatieven van en voor Baarnaars. Kijk voor alle activiteiten op de website www.lokaal-o.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie