Wintertuin gaat weer High Tea's bezorgen
Wintertuin gaat weer High Tea's bezorgen Wintertuin Experience

Wintertuin gaat Halloween High Tea bezorgen

19 oktober 2020 om 14:39 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Na het grote succes van de Paas High Tea en de Moederdag High Tea, heeft de Wintertuin volgend weekend 'De Halloween High Tea' - alleen af te halen óf thuisbezorgd. (in Halloween-stijl)

De inmiddels bekende Wintertuin-kasjes worden weer gevuld met een mooie combinatie van zoete & hartige lekkernijen mét een halloween-tintje, en voor kinderen is er een eigen halloween High Tea, met zoete taartjes, hartige hapjes, fingerfood en meer.

 

Van de nood een deugd maken

 

De Halloween High Tea stond al op het programma van de Wintertuin. De keuken was zich al aan het voorbereiden originele hapjes, en ook de medewerkers waren van plan er een 'gruwelijk gezellige' High Tea van te maken. Uiteraard binnen de maatregelen zoals die een week geleden nog golden: met een maximum van 30 personen en niet meer dan 4 personen per gezelschap. 

Dat plan ging de mist in met de komst van de aangescherpte Corona-maatregelen. 'Daar moesten we echt wel even een paar dagen van bijkomen'. Het was voor de explitatie van het grote pand al bijna niet te doen om voor maximaal 30 gasten open te blijven. De sluiting van het Cantonspark voor rest van het jaar (vanaf maandag 26 oktober) was nóg factor die drukte op de vooruitzichten, en door de nieuwe Corona-maatregelen moeten we als horecalocatie nu helemaal weer dicht.

Op donderdag hebben we als team meteen gekeken naar de mogelijkheden, onder het motto 'Wat kan er wél?'. Ideeën waren er genoeg; Je kunt in herfstvakantie koffie, thee en chocolademelk komen halen op het terras, en de parkspellen zijn nog en week te spelen (totdat het park dicht gaat). Dat is vooral fijn voor gezinnen met kinderen die op een veilige manier toch iets leuks willen ondernemen buiten.

Daarnaast was er het idee voor de Halloween High Tea. In het voorjaar hebben we - tijdens de eerste lockdown - ook High Tea's bezorgd in en rondom Baarn, en dat is toen erg goed bevallen. Dat gaan we nu wéér doen, waarbij je je Halloween High Tea kunt afhalen óf kunt laten bezorgen. We hopen dat we weer veel mensen in de regio blij kunnen maken.

Halloween High Tea
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie