Baarnse Mixed Hockey Vereniging (BMHV) en Rabobank Amersfoort Eemland tekenen nieuw sponsorcontract

25 september 2020 om 10:46 lokaal Deel je nieuws

Afgelopen donderdag hebben Bert van den Berg (voorzitter BMHV), Edwin Kotkamp (bestuurslid sponsoring BMHV) en Denise Notenboom (directievoorzitter Rabobank Amersfoort Eemland), bij de club aan de Geerenlaan in Baarn, officieel hun handtekening gezet onder een nieuw sponsorcontract. Hiermee draagt de bank niet alleen bij aan het realiseren van de ambities van de hockeyclub en een gezonde sportomgeving in de regio Baarn, maar ook aan een sterkere lokale samenleving.

Rabobank Amersfoort Eemland is al vele jaren verbonden met de lokale verenigingen. “Clubs, verenigingen en stichtingen spelen lokaal een grote maatschappelijke rol. Alle verenigingen in de regio Baarn, waar dagelijks mensen samen sporten, samen muziek maken en samen hun favoriete bezigheid beoefenen, vormen een groot sociaal netwerk. Daarom stellen we het verenigingsleven centraal binnen onze sponsoring. We focussen ons hierbij niet alleen op financieel gebied, denk aan geld in ruil voor zichtbaarheid, maar willen ook echt ons steentje bijdragen aan het invullen van de verenigingsambities.” Aldus Denise Notenboom, directievoorzitter van Rabobank Amersfoort Eemland.

BMHV is erg enthousiast over deze bijdrage en aanpak, aldus Bert van den Berg, voorzitter bij de club. “Juist nu kennen we als club veel uitdagingen. Bijdragen van sponsors stellen ons in staat te investeren in opleiding van de jeugd en senior leden en verdere groei van de club. Maar we zijn niet alleen blij met de financiële bijdrage. Juist door echt samen te werken en door het delen van kennis en het netwerk kunnen we onze club duurzaam versterken.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie