Kasteel De Hooge Vuursche
Kasteel De Hooge Vuursche MooiBelicht

Kasteel De Hooge Vuursche voor het eerst open voor publiek!

10 juli 2020 om 12:08 Recreatie Deel je nieuws

Altijd al een keer willen dineren als een vorst en slapen als een prins in een echt kasteel? Goed nieuws!  Kasteel De Hooge Vuursche biedt deze zomer voor het eerst in haar rijke historie iedereen de gelegenheid zich kasteelheer of –vrouw voor een dag te wanen. Een buitenkans dus.

Bijna honderd jaar deed dit prachtige kasteel in de bossen tussen Baarn en Hilversum dienst als adellijke residentie, gastenverblijf van het Koninklijke Huis om bezoek aan Paleis Soestdijk onder te brengen en safe house van Freddie Heineken. De afgelopen jaren is het kasteel een besloten evenementenlocatie geweest voor zakelijke bijeenkomsten, particuliere feesten en bruiloften. Maar deze zomer staan de deuren eenmalig open voor een ieder.

Maak een wandeling over het 19 hectare grote landgoed, drink een drankje op het bordes en geniet van een heerlijk driegangenmenu in het Pop-up restaurant. Nog leuker om daarna de dag af te sluiten in een van de sfeervolle  kasteelkamers met uitzicht op de statige oprijlaan, de klassieke waterpartij of het omliggend groen. In alle rust, want het imposante kasteel telt 19 tweepersoonskamers.

Kasteel De Hooge Vuursche biedt niet alleen een prachtige plek om van elkaar te genieten. Het is ook een schitterende uitvalsbasis om er een dagje op uit te trekken. Ga wandelen of  fietsen op de Utrechtse Heuvelrug. Ga golfen of bezoek een van de vele musea in de buurt. Of verken de omgeving met uw eigen auto. De Hooge Vuursche regelt dan een goed gevulde picknickmand en een prachtige rally-route.

Deze unieke kasteelarrangementen en het Pop-up restaurant zijn tot september te boeken via www.hoogevuursche.nl van donderdag tot en met zondag.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie