Ontvangst van fruit bij Catharina ziekenhuis Eindhoven
Ontvangst van fruit bij Catharina ziekenhuis Eindhoven Groente & Fruit van Dalen

Vitamines voor de helden van jouw ziekenhuis? Don’t spread Corona, spread Vitamins!

15 april 2020 om 23:15 Corona Deel je nieuws

Gelukkig zien we langzaamaan voorzichtig positieve berichten dat de verspreiding van Corona afvlakt. Desalniettemin zijn het ongekend zware tijden voor artsen, verpleegkundigen, schoonmakers en alle anderen die keihard aan het werk zijn in onze ziekenhuizen. Laten we hen daarom nu steunen, met het verspreiden van Vitamines! 

 

Doe mee met de #VitamineChallenge op www.vitaminechallenge.com en daag 3 anderen uit om ook een Vitamine Boost te sturen! 

 

Een blijk van waardering en een concrete bijdrage aan hen die een beetje extra weerstand goed kunnen gebruiken. Het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft, Wilhelmina ziekenhuis in Assen, Noordwest ziekenhuis in Alkmaar en Catharina ziekenhuis in Eindhoven hebben al een Vitamine Boost ontvangen, en de eerstvolgende 3 ziekenhuizen staan reeds gepland. 

 

Bij deze ook een oproep aan alle bedrijven en organisaties om vitamines te doneren aan onze helden in ziekenhuizen. Dit kan via www.vitaminechallenge.com/bedrijf

 

Uiteraard is dit initiatief strijkstok-vrij. Met jouw deelname steun je gelijk de lokale groenteboeren die de fruitmanden bezorgen en allemaal beloofd hebben de manden extra vol te maken. Een echte win-win situatie dus! 

 

Benieuwd welke fruitmand naar jouw ziekenhuis is gegaan? Like omdatikjeliefvind.nl op Facebook voor de foto’s. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie