zeeverkenners zeilen op de Eem
zeeverkenners zeilen op de Eem LifeTime Fotografie

Waterscouting MKWJ in beeld

30 oktober 2019 om 22:07 Column Deel je nieuws

De MKWJ beleeft spannende avonturen op het water en in het bos.

Het is alweer even geleden, maar na de geweldige zomerkampen en een lange zomervakantie hebben de Waterwelpen en Zeeverkenners begin september de trossen weer losgegooid om vanaf het Ocrieteiland met de kano’s en lelievletten op de Eem te gaan varen.

Tijdens het zeer warme zomerkamp hebben de leden deze zomer enorm genoten van veel leuke activiteiten. De Waterwelpen bevonden zich in Spitsneus en moesten allerlei opdrachten uitvoeren. Dit leverde uiteindelijk meerdere Koningen en Koninginnen op. De Zeeverkenners hadden het thema MKWJ TV en bevonden zich op en in het water om hun opdrachten te volbrengen. De jeugdleden in de lelievlet Aeolus wonnen dit zomerkamp de wisselbeker. Grote complimenten voor alle vrijwilligers die met de extreme warmte de kampen tot een groot succes hebben gemaakt!

De Zeeverkenners zeilen nu nog even op de Eem en starten bijna met het onderhoudsseizoen waarin de leden zelf de boten gaan onderhouden, zodat ze voor het nieuwe vaarseizoen weer helemaal tip top klaar liggen.

De waterwelpen zijn gestart met het winterseizoen en zij beleven veel leuke dingen op ons eigen terrein op de Dillenburglaan en in het bos! Het eerste weekendkampje komt er al weer aan en ook wordt er gewerkt aan insignes, waarmee de kinderen zichzelf nieuwe vaardigheden aanleren.

Op de foto zie je hoe het afgelopen zomer was op de Eem. Deze prachtige foto is gemaakt door Lifetime fotografie. Via een beursvloermatch heeft zij een hele serie mooie foto’s voor ons gemaakt en daar zijn we Mieke Wegerif zeer dankbaar voor.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie