Afbeelding
(Foto: Roeland de Bruyn)

TOV wint slag bij Waterwijk

30 januari 2017 om 09:48 partnercontent

De voetballers van TOV zijn goed uit de winterstop gekomen. De lastige eerste competitiewedstrijd van 2017 bij Waterwijk werd met 1-2 gewonnen. Dat was benauwd, maar verdiend. De thuisploeg eindigde de wedstrijd met zeven man.De eerste tien minuten kende TOV wat problemen om het eigen aanvalsspel te spelen zoals dat de afgelopen wedstrijden gebeurde. In deze fase viel ook een wegens buitenspel afgekeurde goal voor Waterwijk, en keeper Joffrey de Beer bracht een keer redding.Na deze fase kregen de Baarnaars grip op de tegenstander en konden meer druk genereren. Dit resulteerde in een doelpunt van Erik Kool in de 24ste minuut. Vlak daarna werd na een mooie aanval een doelpunt van Joey Zieltjens afgekeurd wegens hands. De spitsen Ferhat Ozturk en Johannes Veltmeijer lieten vervolgens kansen om te scoren onbenut. De thuisploeg kon weinig terugdoen in de eerste helft.In de tweede helft nam Waterwijk meer risico. Door het aanvallender spel kreeg TOV een aantal kansen in de omschakeling. Na een klein uur spelen leidde nonchalant uitverdedigen tot een vrije trap voor Waterwijk net buiten het strafschopgebied. Via de hand van keeper De Beer belandde de bal in het doel en was de stand zomaar gelijk. Bijna was een nieuwe vrije trap weer raak, maar De Beer tikte de bal knap op tijd uit de kruising.